Algemeen
Geschiedenis
Klimaat
Evenementen
Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Wandelingen
Meer van Echternach
Sporten
Toerisme
Hotels
Grand Hotel Echternach
Grand Hotel Echternach

Wie zijn of haar vakantie zo optimaal mogelijk wenst te beleven in Echternach kan er voor kiezen om een verblijf te boeken in het bekende en uitermate populaire Grand Hotel Echternach. Dit hotel opende haar deuren in 1935 en werd meteen één van de absolute pronkstukken op vlak van accommodaties in het Müllerthal. Toch is er door de jaren heen veel veranderd. Het oorspronkelijke gebouw werd bijvoorbeeld voorzien van een extra bijgebouw en er werd uiteraard ook voor gekozen om een groot restaurantvertrek te bouwen waar hotelgasten tegenwoordig de lekkerste gerechten krijgen voorgeschoteld. Niet alleen het interieur en de service van het Grand Hotel Echternach is bekend, hetzelfde kan gezegd worden van diens ligging midden in de natuur. Indien u op zoek bent naar een kwalitatief hotel in een prachtige omgeving op een boogscheut van Echternach, dan is het Grand Hotel Echternach ongetwijfeld precies datgene wat u zoekt.

 

Verschillende verblijfstypes
Indien je er voor kiest om een verblijf te boeken in het Grand Hotel Echternach heb je daarvoor de keuze uit verschillende mogelijke verblijfstypes. De standaard kamers zijn volledig ingericht en voorzien van alle hedendaags comfort. Bijgevolg worden er compleet ingerichte kamers aangeboden die u kunt boeken tegen een interessante kostprijs en dat terwijl u beschikt over alles wat u tijdens uw vakantie maar nodig heeft. Mag het allemaal nog net iets meer zijn en heeft u vooral nood aan wat extra ruimte? In dat geval kan de junior suite u dan weer ongetwijfeld bekoren. Verschillende van deze kamers beschikken over een balkon en zijn voorzien van een ruime zithoek evenals een bureau. Het mag duidelijk zijn, voor iedereen is er een kamer beschikbaar die perfect zal weten te voldoen aan diens verwachtingen.

Restaurant voor jong en oud
Hotelgasten van het Grand Hotel Echternach kunnen hun maaltijden nuttigen in het speciaal daarvoor voorziene restaurant. Het restaurant houdt niet alleen rekening met de culinaire voorkeur van volwassenen, maar denkt ook aan de kleinsten onder ons. Kinderen kunnen er dan ook een keuze maken uit een ruim aanbod aan speciale kindergerechten waardoor ook zij hun maaltijd in het restaurant van het hotel nog lang zullen herinneren. Dit zorgt er in ieder geval voor dat het Grand Hotel Echternach ook bijzonder geschikt is voor een verblijf met kinderen.

 

Panoramisch zwembad
Dat het Grand Hotel Echternach er alles aan doet om haar gasten zo optimaal mogelijk in de watten te leggen blijkt eveneens uit de aanwezigheid van een heus panoramisch zwembad. Het gaat daarbij echter niet zomaar over een zwembad met een uitzicht, in tegendeel. In het zwembad kunnen gasten bijvoorbeeld ook genieten van een jetstream waardoor ze eens lekker kunnen relaxen. Helemaal tot rust komt u wanneer u te horen krijgt dat u plaats kunt nemen op een speciale massagebank. Het mag duidelijk zijn, indien u er graag even tussenuit wil en u op zoek bent naar een ontspannende locatie dichtbij huis, dan is het Grand Hotel Echternach ongetwijfeld iets voor u!

 

© 2014 Echternach.be | Disclaimer | Privacy Policy | Links