Algemeen
Geschiedenis
Klimaat
Evenementen
Reisinformatie
Bezienswaardigheden
Wandelingen
Meer van Echternach
Sporten
Toerisme
Hotels
Grand Hotel Echternach
Vakantie

Steeds meer mensen kiezen er voor om hun volgende vakantie niet zo ver van huis door te brengen. Vooral mensen die reeds een bepaalde leeftijd hebben bereikt voelen er over het algemeen maar weinig voor om nog een volledige dag in de auto te zitten op weg naar één of andere warme vakantiebestemming. Het kan gelukkig ook anders. Echternach is een fantastische plaats die gelegen is in een prachtig landje en dat op slechts een paar uur rijden van uw huis in België. Hoe dan ook is Echternach een plaats die ongetwijfeld tot de verbeelding spreekt en waar veel mensen toe worden aangetrokken. De toeristische infrastructuur in de omgeving is overigens van dat niveau dat er voor iedereen een accommodatie is terug te vinden die zonder probleem zal weten te voldoen aan de vooropgestelde verwachtingen. Denk je er ook over na om een vakantie in Luxemburg door te brengen, maar ben je nog niet helemaal overtuigd? Aarzel dan niet langer en ontdek snel alles over een vakantie in Echternach en Luxemburg op deze pagina.

Dichtbij vakantie in Luxemburg
Zoals in de inleiding van deze pagina reeds aangegeven wordt een dichtbij vakantie steeds populairder. Dat geldt overigens niet alleen voor senioren, maar ook voor gewone gezinnen en zelfs jongeren kiezen er steeds vaker voor om een vakantie dichtbij huis te boeken. Luxemburg is wat dat betreft een ideale vakantiebestemming. Hoewel het een klein land betreft vindt je hier als reiziger wel alles terug waar je ook maar enigszins nood aan kunt hebben. Denk daarbij niet alleen aan de prachtige en uitgestrekte natuur, maar ook aan een enorm aanbod aan accommodaties, uitstekende restaurants, het bruisende Luxemburg-stad en ga zo maar door. Ga je graag iets bezoeken of beleef je liever een echt actieve vakantie? Het is allemaal mogelijk wanneer je er voor kiest om een dichtbij vakantie te boeken in Luxemburg en dat zonder dat je met veel stress een lange weg richting je vakantiebestemming moet afleggen.

 

Weekendje Luxemburg
Een vakantie in Echternach of Luxemburg doorbrengen hoeft echter helemaal niet voor een lange periode te zijn, in tegendeel. De meeste mensen die er voor kiezen om vanuit België een verblijf te boeken in Luxemburg doen dat voor slechts een weekendje. Een weekend op vakantie gaan in Luxemburg is uiteraard niet voldoende om het volledige land, laat staan alle bezienswaardigheden te gaan bezoeken, maar toch kan je tijdens een weekendje behoorlijk veel gezien hebben. Daarnaast draait het natuurlijk ook om genieten en dat kan zonder probleem in de vele restaurants, de fantastische hotels en uiteraard ook gewoon in de altijd weer even indrukwekkende Luxemburgse natuur. Hoe dan ook, wanneer je er aan denkt om binnenkort nog eens een vakantie te boeken en je liever niet al te ver rijdt, dan is een verblijf boeken in Luxemburg voor jou ongetwijfeld een interessante keuze.

© 2014 Echternach.be | Disclaimer | Privacy Policy | Links